• Srpski
  • Русский
  • English
  • Kneza Višeslava 63
    T.C. Bazar Vidikovac
    Lokal 2.20

Iznajmljenim autom do Šušnja - omiljeno letovalište za porodice sa decom

Sezona godišnjih odmora se zahuktava, ukoliko se još uvek niste odlučili kuda na odmor, naš predlog će zasigurno odgovarati većini ljudi, bez obzira na godine i interesovanja, ali naročito ovo mesto se decenijama navodi kao omiljena destinacija porodica sa malom decom. U našoj agenciji ćete naći veliki izbor automobila, pa tako možete izabrati klasu auta, nivo opreme vozila, godište, tip motora itd.

Za uslugu iznajmljivanja automobila se vrlo rado odlučuju mlade porodice koje nemaju sopstveni auto, ali i naši ljudi koji su na radu u inostranstvu, a u Srbiju doputovali avionom. Velika većina godišnji odmor provede i na moru par dana, tako da često koriste usluge rent a car agencija kako bi skoknuli do crnogorskog primorja. Kada iznajmite automobil, troškovi održavanja, izuzev goriva, padaju na teret agencije. Nemate brige oko pripremanja auta za put, o malom i velikom servisu, pređenoj kilometraži, da li treba menjati svećice i sl. Osim toga za decu ćete dobiti  odgovarajuće sigurnosno sedište. Upravo to je i velika prednost iznajmljivanja automobila jer ste pošteđeni odlaska u auto servise.

Šta vas čeka na putu do Crne gore?

Ako idete ka Šušnju (opština Bar) najlogičniji izbor je da idete preko Užica, Prijepolja, Bijelog Polja, kroz kanjon Morače, Podgorice, pa kroz tunel Sozina najlakše izbijate na more. Put kroz kanjon Morače je rekonstruisan i zaista je u boljem je stanju nego što je bio ranijih godina. Naravno to je i dalje put koji je uzak, sa velikim krivinama, gde nema preticanja i gde je potreban  poseban oprez. Tokom letnje sezone na ovoj deonici su moguće gužve pa je možda ipak najbolje tempirati putovanje da se tokom dana prelazi ova deonica. Državljani R. Srbije mogu ulaziti u R. Crnu Goru i u njoj boraviti do 90 dana sa važećom putnom ispravom, bez vize.


Državljani R. Srbije mogu ulaziti u R. Crnu Goru i u njoj boraviti do 30 dana, sa važećom ličnom kartom. Od 1. januara 2020. godine maloletni državljani R. Srbije i R. Crne Gore državnu granicu između R. Srbije i Crne Gore mogu da prelaze samo uz važeći pasoš ili ličnu kartu, dakle više ne važi kao ranije zdravstvena knjižica ili izvod iz matične knjige rođenih. 
Što se tiče većih pauza koje su neophodne predložićemo Zlatibor. A u slučaju da niste baš ljubitelji velike gužve koja se podrazumeva na Zlatiboru i želite mirniju atmosferu onda predlažemo pauzu u ambijentu motela na Zlatarskom jezeru. Ako ste pošli iz Beograda, baš ovde je polovina puta do mora. Kroz Crnu Goru pauzu je odlično napraviti recimo u njihovom nacionalnom parku Biogradska Gora. Izbor velikog broja turista je i restoran "Crkvina". Ovaj restoran se nalazi na putu Kolašin - Podgorica i nalazi se na 1060m n.v. Nedaleko od restorana je manastir Morača.


Sve prednosti letovanja u Šušnju

Šušanj je mirno, tiho, turističko naselje u opštini Bar, idealno mesto za porodični odmor. Ono što ga izdvaja od drugih primorskih mesta je borova šuma koja doprinosi da ovo mesto ima specifičnu mikro klimu. Morski vazduh i borova šuma su odlične i u lečenju reumatskih bolesti i disajnih organa. Turistima je omiljena plaža Žukotrlica. Uz plažu su i brojni kafići, igrališta, barovi, restorani. Šušanj je šetalištem povezan i sa Barom, tako da laganom šetnjom začas stižete do plaže Topolice i šetališta pored dvorca kralja Nikole. Sa plaže Žukotrlice često idu lokalni brodići koji vas mogu odvesti ka Sutomoru, Petrovcu, Budvi..Ako volite istoriju preporuka je da posetite Stari grad Bar. Osnovali su ga starosedeoci u vreme najezde Slovena. Bio je čak i prestonica Zete u 11veku pod Stefanom Vojislavom i Mihajlom. Za one koji vole uživo muziku, diskoteke, veću gužvu na samo par kilometara je Sutomore u ovom delu crnogorskog primorja poznato po noćnom provodu.

Nadamo se da vam se naš predlog za letovanje dopao, srećan put i lep odmor želi Vam MMS rent a car!

Pročitajte i ove tekstove


Vodič za ljubitelje luksuza: sve što niste znali o luksuznim automobilima


Vodič za ljubitelje luksuza: sve što niste znali o luksuznim automobilima
48   0
U svetu automobila, luksuz predstavlja oazu izuzetnosti, gde se perfekcija susreće sa ekskluzivnošću, a svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se ispunili najviši standardi udobnosti, performansi, stila i zahtevnih mušterija. Istorijski posmatrano, počeci automobila su  bili vezani za elitu, tačnije posedovanje automobila bila je privilegija samo najbogatijih i najuticajnijih pojedinaca.

Detaljnije

Problemi sa hladnjakom vozila


Problemi sa hladnjakom vozila
100   0
Hladnjak je jedan od najvažnijih delova u vozilu. Zajedno sa ostalim delovima rashladnog sistema, njegova uloga je da eliminiše višak toplote koja se stvara tokom rada motora i spreči njegovo pregrejavanje. Neispravan hladnjak predstavlja značajnu pretnju za ispravnost i dugovečnost vozila.

Detaljnije

Kako smanjiti potrošnju goriva?


Kako smanjiti potrošnju goriva?
183   0
Napuniti rezervoar danas nije ni malo jeftino. Iako se potrošnja u novim vozilima dosta smanjila u osnosu na prethodna, paralaelno su rasle i cene goriva. Ukoliko vodite računa o svom budžetu i potrošnji goriva, pročitajte nekoliko naših saveta.

Detaljnije