• Srpski
  • Русский
  • English
  • Kneza Višeslava 63
    T.C. Bazar Vidikovac
    Lokal 2.20

Šta vaš horoskopski znak govori o vašim navikama za volanom

Vožnja automobila, za mnoge je svakodnevna akcija koja zahteva stalno donošenje odluka, što ponekad može biti stresno. A da li bi vaše ponašanje iza volana moglo biti zapisano u zvezdama? Hmmm, možda. Ako vas zanima šta vaš horoskopski znak govori o vašim navikama za volanom, pročitajte u ovom tekstu.

A šta je uopšte horoskop? Je li to samo razbibriga na stranicama raznih časopisa, ili zaista pruža stvaran uvid? Možda znakovi zodijaka zaista utiču na neke od naših osobina kao ličnosti, i mogu da nam pruže naznake o tome kako ćemo reagovati u određenim situacijama. Ali hajde da vidimo šta za svaki znak ponaosob, kaže astrologija.

Ovan (21. mart - 19. April)

Prednosti: Oni koji su rođeni u ovom vatrenom znaku, imaju snažan osećaj svrhe, i žive entuzijastično i energično. Na putu, ovi vozači su hrabri, i ne kolebaju se oko svojih odluka koje donose za volanom.

Nedostaci: Sa svom svojom energijom i samopouzdanjem, Ovan je visoko rizičan za uključivanje u epizodu besa na putu. Dakle, u određenim uslovima, Ovan može postati agresivan vozač.

Bik (20. april - 20. Maj)

Prednosti: Bikovi su odlučni i fokusirani na svoje ciljeve. Drže oči na putu, i nema šanse da im nešto drugo odvuče pažnju dok voze.

Nedostaci: Nažalost, Bikovi su ponekad tvrdoglavi i posesivni. On je jedan od najčešćih horoskopskih znakova koji će se naljutiti na drugog vozača kada mu na prepunom parkingu, “ukrade” mesto.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Prednosti: Pošto su Blizanci obično živahni i radoznali, retko se umore dok voze. Takođe su odlični putnici na putovanjima jer vozača drže budnim.

Nedostaci: Blizanci vole da pričaju i lako im je odvratiti pažnju na nešto drugo. Ako voze sami, ne mogu da odole da pozovu prijatelja na razgovor telefonom. Zbog toga bi, možda, trebalo da pogledaju statistike o nesrećama izazvanim korišćenjem mobilnog telefona tokom vožnje, pre sledeće avanture u automobilu.

Rak (21. juni - 22. Jul)

Prednosti: Pouzdani Rak retko kasni, pa je malo verovatno da će opasno voziti kako bi nadoknadio vreme. Ovaj odgovorni znak, uvek koristi sigurnosni pojas i poštuje saobraćajne propise.

Nedostaci: Oni koji su rođeni u znakou Raka, osetljivi su i veoma podložni kritici. Ovaj tip vozača treba da radi na tome da manje lično shvata postupke drugih vozača.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Prednosti: Nazvani "vladarima zodijaka", Lavovi su samouvereni i hrabri. Prirodne su vođe i uvek su prvi izbor kada treba izabrati ko bi trebalo da preuzme vođstvo u karavanu na putovanju, prilikom putovanja u većem društvu.

Nedostaci: Poput lava koji simbolizuje njihov znak, Lavovi se veoma brinu o svom izgledu, posebno o svojoj "grivi". Zato se često mogu zateći kako krišom bacaju poglede na sebe u retrovizoru dok voze, i popravljaju frizuru i šminku, što može stvoriti opasne situacije za druge vozače.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Prednosti: Poznati po tome što su vrlo posvećeni detaljima, Device su vrlo pažljivi vozači. Konstantno skeniraju put na opasnosti.

Nedostaci: Njihova hronična briga može prouzrokovati velike probleme za volanom. Zbog toga za Device važi da su, zbog preterane brige, čak i sklone saobraćajnim nesrećama.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Prednosti: Vaga je prilično kooperativan i ljubazan vozač. Otvoreni su za deljenje puta s motociklistima, biciklistima, pa čak i ljudima na rolerima. Pažljivi su i druželjubivi.

Nedostaci: Vage ponekad oklevaju. Možda bi trebalo da ubrzaju svoje donošenje odluka dok su za volanom.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Prednosti: Škorpije su poznate po tome što su snalažljive i oštrooke. Škorpija kao vozač lako manevriše teškim putem u svakom trenutku!

Nedostaci: Škorpije su odlični vozači, dok ne osete da su na neki način uvređeni. Mogu da postanu zlonamerni ako osete da su iskorišćeni, pa čak da reaguju agresivno prema drugim vozačima.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Prednosti: Energčan, optimističan i i uvek spreman da pomogne, vozač Strelac uvek daje najbolja uputstva. Oni su prvi koji će stati i da pomognu drugom vozaču na putu.

Nedostaci: Vozači u znaku Strelca, takođe, mogu da budu prilično tvrdoglavi. Radije će se držati dvog lošeg izbora prečice, zbog čega će morati da čekaju zaglavljeni u saobraćaju, nego priznati da su pogrešili.

Jarac (22. decembar - 19. Januar)

Prednosti: Jarčevi su pouzdani i praktični. Retko kasne i uvek sebi daju dovoljno vremena za putovanje automobilom. Nisu impulsivni i ne preduzimaju mnogo rizika dok voze.

Nedostaci: Jarčevi imaju tendenciju da postanu nervozni po pitanju onoga što ne mogu da vide ili razumeju. Takođe, mogu da budu i sumnjičavi. Možda će imati problema sa poverenjem u uputstva drugih ljudi, ili praćenjem obilaznica. Uvek se trude da pronađu svoj put, kako u životu, tako i na putu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Prednosti: Vodolije du obično inteligentne, brze pameti i avanturistički nastrojene, što znači da uvek mogu da smisle vešte načine da izbegnu gužve. Često smišljaju inventivne prečice, kada nemaju dovoljno vremena.

Nedostaci: Rođeni u ovom znaku, takođe, imaju i svoju buntovnu stranu. To ih može dovesti u nevolju ako prečice koje smisle na licu mesta uključuju nepropisna skretanja, ili vožnju preko ograničene brzine.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Prednosti: Ako ste rođeni u znaku Riboe, verovatno ste blagi, strpljivi i tolerantni. Za volanom, Ribe su blagonaklone prema drugim vozačima, i skoro nikada ne pokazuju bes na putu.

Nedostaci: Biti donekle pasivan znak znači da Ribama ponekad nedostaje brzina donošenja odluka, koja je potrebna svakom vozaču. Oni mogu da budu preoprezni i prespori prilikom uključivanja u saobraćaj, i dogovaranja na raskrsnicama, što može da zbuni ostale vozače.

I za kraj…

Ko zna da li zvezde zaista mogu da pomognu u predviđanju vašeg ponašanja za volanom, ali nesreće se i dalje događaju. Ipak, sve je ovo samo razbibriga, jer je za izrade konkretnijih horoskopa i prava astrološka predviđanja potrebno mnogo više od ovoga. U svakom slučaju, nadamo se da ste se lepo zabavili, a možda smo ponešto i pogodili.

Bilo kako bilo, kada iznajmljujete automobil kod neke od rent a car agencija kao što je MMS AutoRent, niko vas neće pitati šta ste u horoskopu, ali će se svakako očekivati od vas da o vozilu brinete kao da je vaše. Sve o uslovima rentiranja, možete pročitati na našem sajtu, a za sva vaša dodatna pitanja, naše ljubazno osoblje stoji vam na usluzi.

Srećan put!

 

Fotografije: Unsplash.com

 

Pročitajte i ove tekstove


Zašto je isuviše spora vožnja opasna skoro kao i previše brza


Zašto je isuviše spora vožnja opasna skoro kao i previše brza
60   0
Kada pomislite na saobraćajne nesreće povezane sa brzinom, obično mislite na vozače koji voze prebrzo. Međutim, mnogo je ovakvih nesreća koje uključuju sporu vožnju. Možda je manje uobičajeno, ali se ipak dešava. Zato ćemo se u ovom tekstu baviti temom zašto je isuviše spora vožnja opasna skoro kao i previše brza...

Detaljnije

Prebrza vožnja i kako je kontrolisati


Prebrza vožnja i kako je kontrolisati
35   0
Jedan od najčešćih prekršaja za koji su vozači širom sveta odgovorni je prekoračenje brzine. Vozači prebrzo voze zato što se žure, nervozni su ili iz zadovoljstva. Ali treba znati da su posledice prebrze vožnje izuzetno velike i opasne. Kako bolje kontrolisati brzinu vožnje?

Detaljnije

Da li su žene bolji vozači, šta kažu statistički podaci?


Da li su žene bolji vozači, šta kažu statistički podaci?
159   0
Inteligencija i sposobnost donošenja pametnih odluka ne zavisi definitivno od toga kog smo pola. Muškarci i žene podjednako mogu biti dobri vozači i donositi pametne odluke za volanom. Važno je razumeti da sposobnosti i veštine vozača variraju među pojedincima nezavisno od pola, i treba ih ocenjivati na osnovu konkretnih veština i iskustva, a ne na osnovu pretpostavki o polu. Da li postoje razlike kad su u pitanju muškarci i žene kao vozači? Odgovor je da.

Detaljnije