• Srpski
  • Русский
  • English
  • Kneza Višeslava 63
    T.C. Bazar Vidikovac
    Lokal 2.20

Iznajmljivanje automobila za porodična putovanja

Porodična putovanja su prilika da sa porodicom provedemo trenutke koji se zauvek pamte. Podrazumeva se da svako putovanje treba isplanirati unapred, od toga šta ćete sve videti i posetiti i koja je najbolja opcija da se do tamo stigne. Ukoliko nemate svoj auto ili ga imate ali nije baš pouzdan za duže putovanje ili izlet, odlična opcija je iznajmiti auto u pouzdanoj agenciji. Prednost iznajmljivanja automobila za potrebe porodičnog putovanja u slučaju da nemate svoj automobil su višestruke. Iznajmljivanje vozila vam rešava dosta toga oko same organizacije putovanja. To pre svega znači da možete posetiti više mesta, ne zavisite od nekog turističkog plana koji vam  priprema agencija. Osim toga možete stići do nekih mesta koja su manje poznata  i nisu toliko poznata na turističkoj mapi, a zavređuju  pažnju.  Mada činjenica je da je osnovna pogodnost  uživanje u komforu i udobnosti vozila. 

Kada iznajmite auto, vi upravljate vozilom i vremenom, a pritom iznajmljivanje auta manje košta nego taksi usluga. Svako putovanje oplemenjuje i ne kaže se slučajno da je putovanje najbolje obrazovanje. Ako putujete sa porodicom onda je to iskustvo još bogatije, jer vreme koje provedemo sa najbližim bićima je nešto najdragocenije što imamo. Vozilo se može preuzeti i vratiti na aerodromu Nikola Tesla, takođe kao uslugu nudimo i vraćanje vozila izvan poslovnice (hotel, kućna adresa, unapred dogovoreno mesto) uz odgovarajuču doplatu. Napominjemo da je prilikom preuzimanja i vraćanja vozila, obavezno  potpisivanje obrasca o stanju vozila.

Kako odabrati auto za porodična putovanja?

Kako odabrati auto za porodična putovanja da bi uživali u vožnji i komforu? Naravno pre svega se polazi od toga koliko članova ima porodica, da li su u pitanju sve odrasle osobe ili su deca mala. Što pre rezervišete imaćete veći broj vozila na raspolaganju i veću mogućnost izbora. Posebno pred veće praznike i tokom letnje sezone teško je doći do auta koji smo zamislili. Dakle nije nemoguće iznajmiti auto u poslednjem trenutku, ali je svakako bolje na vreme izvršiti rezervaciju. Kada utanačite datum putovanja, trebalo bi što pre da rezervišete vozilo. 

Cena najma naravno zavisi od ponude i potražnje, ali pre svega od klase vozila. Što se kasnije javite, imaćete manje opcija za iznajmljivanje na raspolaganju. Ako prvi put iznajmljujete auto potrebna je naravno vozačka dozvola bez izrečenih mera zabrane upravljanja motornim vozilom. Veličina auta koji birate treba da odgovara broju osoba koje će ići na putovanje. Naravno da ako imate veći prtljag ili nosite kolica za decu, biciklice izbor automobila zavisiće i od veličine prtljaga. Ukoliko uzrast deteta zahteva korišćenje auto sedišta, obavezno to napomenite u rent a car agenciji. Odnosno tokom rezervacije naglasite da vam je taj deo opreme neophodan. Sigurni smo da ćete u okviru naše flote vozila naći odgovarajuću opciju za vaše porodično putovanje. Danas zaista korisnici rent a car usluga imaju veliku mogućnost izbora. Pre svega krenuvši od izbora automobila (tipa i vrste automobila), dužine najma, mesta preuzimanja, načina plaćanja, rezervacije...

Rentiranje SUV automobila za porodična putovanja

Godinama unazad su sve ankete pokazale da na pitanje koji je najbolji porodični automobil, mnogi daju odgovor bilo koji SUV. Na  engleskom jeziku terenci se nazivaju SUV, što je skraćeno od sport utility vehicle ili suburban utility vehicle.
Dakle radi se o vozilima koja svojim izgledom liče na terence, ali se od njih razlikuju prema nameni, ceni i drugim karakteristikama. Za savremena SUV vozila nije čak možda toliko adekvatno ni uporediti ih sa klasičnim terencima  jer su im terenska svojstva i robusnost žrtvovana zbog udobnosti i dizajna. 


Statistika kaže da je danas  gotovo svaki treći novi automobil kupljen u Evropi SUV. Mnoge auto kuće se slažu da Evropu generalno trese jaka SUVomanija, to se isto prenelo i na renta car agencije. 
Iz naše ponude SUV vozila izdvajamo PEUGEOT 3008 i njegov jedinstveni revolucionarni stil sa poznatim SUV obeležjima. Njegove moćne linije povezuju snagu, odvažnost, dinamičnost i lagodnu vožnju.
Srećan put želi Vam MMS rent a car

Pročitajte i ove tekstove


Vodič za ljubitelje luksuza: sve što niste znali o luksuznim automobilima


Vodič za ljubitelje luksuza: sve što niste znali o luksuznim automobilima
47   0
U svetu automobila, luksuz predstavlja oazu izuzetnosti, gde se perfekcija susreće sa ekskluzivnošću, a svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se ispunili najviši standardi udobnosti, performansi, stila i zahtevnih mušterija. Istorijski posmatrano, počeci automobila su  bili vezani za elitu, tačnije posedovanje automobila bila je privilegija samo najbogatijih i najuticajnijih pojedinaca.

Detaljnije

Problemi sa hladnjakom vozila


Problemi sa hladnjakom vozila
100   0
Hladnjak je jedan od najvažnijih delova u vozilu. Zajedno sa ostalim delovima rashladnog sistema, njegova uloga je da eliminiše višak toplote koja se stvara tokom rada motora i spreči njegovo pregrejavanje. Neispravan hladnjak predstavlja značajnu pretnju za ispravnost i dugovečnost vozila.

Detaljnije

Kako smanjiti potrošnju goriva?


Kako smanjiti potrošnju goriva?
182   0
Napuniti rezervoar danas nije ni malo jeftino. Iako se potrošnja u novim vozilima dosta smanjila u osnosu na prethodna, paralaelno su rasle i cene goriva. Ukoliko vodite računa o svom budžetu i potrošnji goriva, pročitajte nekoliko naših saveta.

Detaljnije