• Srpski
  • Русский
  • English
  • Kneza Višeslava 63
    T.C. Bazar Vidikovac
    Lokal 2.20

MMS AutoRent

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje vozila

MMS AutoRent

Iznajmljivanje vozila

MMS AutoRent rent a car je porodična firma osnovana početkom 2008. godine. Sve porodične firme dele iste vrednosti: pokretačku snagu osnivača, jasnu viziju, ljubav i posvećenost. Era poslovanja danas je dinamičnija nego ikad, tržište je nemilosrdno i nema mesta za one koji nisu posvećeni ideji i misiji uspeha. Kontinuirano ulaganje u nova vozila kao i praćenje inovacija, doveli su do toga da MMS rent a car aerodrom Beograd svake godine ima tendenciju rasta.

Beograd je veliki grad i distance koje treba da se pređu nisu za potcenjivanje. Kako ih savladati? Taksi je skup i nepouzdan, gradski prevoz je spor, neudoban i ne poštuje red vožnje. Odgovor se sam nameće - iznajmljivanje automobila. Ima mnogo razloga zašto je preporučljivo iznajmiti auto:

Ako putujete avionom ili vozom u neki grad, bilo poslom, bilo u turističke svrhe, bilo ako idete u posetu rođacima i prijateljima, iznajmite automobil na aerodromu, tako ste postali nezavisni i slobodni, a u isto vreme i praktični.

Naša agencija ima tražene klase automobila, tako da ako vam treba auto za savlađivanje gradskih gužvi, vi iznajmiti mali auto, ako vam treba siguran i snažan auto za dug put, odaberite takav, ako vam treba terenac za planinske puteve, imamo i takve, ako vam treba kamioner, kombi... sve ima kod nas. Dolazi neki specijalni događaj, svadba, slava, godišnjica, krštenje, a vaš automobil je kod majstora, ili je previše star za neki dalji put, ili nije baš za pokazivanje. Iznajmljivanje auta je pravi potez. Pojavite se na istom događaju u velikom stilu. Poslovni partneri hoće da se vide sa vama, još danas, u biznisu vreme je novac, nemojte se premišljati, potražite naš sajt i rezervišite vozilo on-line.

Iznajmljivanje vozila Beograd

Vi ste štedljivi i vodite računa o potrošnji goriva, ali vaš automobil ne voli taj račun, i troši više nego što bi ste želeli. Naša agencija ima nove modele koji su vrlo ekonomični. Potrebno je da odete u vašu vikendicu na selu, ali vrlo dobro znate da su putevi loši i da vešanje kod vašeg automobila neće to dobro podneti. Ništa lakše, za vas imamo izdržljiva vozila kojima rupe ne mogu ništa. Niste sami, ima vas podosta i ne možete svi da stanete u jedan auto; na raspolaganju su vam kombi vozila. Ako hoćete da stavite nešto tereta, može da se iznajmi i pikap. Treba da znate da se automobili za iznajmljivanje redovno servisiraju i proveravaju, tako da nema sekiracije oko kvarova. Isto tako ne može da se desi da registracija ističe, a vi ste zaboravili da je produžite. Ako je zima naši automobili imaju zimske gume, ako je leto, mi imamo letnje gume.

Nema ni najmanje šanse da sednete u prljav i neodržavan automobil. Naša agencija garantuje svojim renomeom, vaše je samo da sednete za volan i uživate u putu.

Iznajmljivanje automobila Beograd