• Srpski
 • Русский
 • English
 • Kneza Višeslava 63
  T.C. Bazar Vidikovac
  Lokal 2.20

Najjeftiniji rent-a-car u Beogradu

Najjeftiniji rent a car je vešt marketinški trik. Oni koji žele samo najjeftinije možda i ne cene previše ni sebe, a ni kvalitet usluge. Koliko god cenu ove usluge da formirate uvek se nađe neko ko će da uradi nešto za manje. Naravno, kvalitet strada i to je cena ovakve vrste reklamiranja i usluge. Naša parola je ipak najbolji rent a car.


Renta car u Beogradu

 

Beograd se prostire na velikoj geografskoj površini, pa su s toga i rastojanja koja se dnevno prelaze, izražena u kilometrima, poprilična. Kako bi se ova rastojanja prešla, koriste se razne vrste transporta, kako od javnog, tako i do ličnog. Neki od javnih vrsta transporta su autobusi, trolejbusi, tramvaji, taksi prevoz. Da li su oni najbrži izbor? Možda je to metro ili Beo voz? Ipak, kakve su cene ovih prevoza? Koliko nam je vremena potrebno da dodjemo na cilj uz pomoć njih? Sve ovo je uzrokovalo da je možda najbolja varijanta prevoza automobil, a u današnje vreme se tu progurao i rent-a-car sistem sa svojim pogodnostima, bilo da ste korisnik na nivou gradskog ili vangradskog putovanja. Medjutim, postoje uslovi koji moraju da se ispoštuju pre iznajmljivanja vozila i to su:

 • Vozač mora da ima važeći identifikacioni dokument
 • Da poseduje iskustvo upravljanjem motornim vozilom u minimalnom trajanju od dve godine
 • Da ima navršenu 21 godinu života


Kako se formiraju cene iznajmljivanja vozila?


Postoje dva glavna faktora na osnovu kojih formiramo cenu pri iznajmljivanju:

 • Tip vozila koje se iznajmljuje
 • Dužina trajanja najma, koje uglavnom ne može biti kraće od 24 časa

Naravno, ova dva faktora su izrazitno bitna i formiraju cenu na sledeći način. Ukoliko je vozilo veće, utoliko će i cena biti veća, sa manjim vozilom se smanjuje i cena. Što se tiče vremena najma, mnogo je pogodnije iznajmiti vozilo na duži vremenski period, jer je zapravo najskuplji najam u trajanju od 24 časa. Isto tako, jako je bitno raspitati se šta još ulazi u cenu rentiranja vozila. Neke od mogućnosti jesu:

 • Rezervoar koji je pun prilikom preuzimanja vozila, poželjno ga je vratiti u punom stanju, jer u suprotnom se vrši naplata goriva po višoj ceni od strane agencije
 • Isporuka vozila na željenu adresu, odnosno početnu adresu vašeg starta
 • Prelazak rentiranim vozilom preko medjugraničnih prelaza

 

Šta možemo da dobijemo gratis od agencije?Sediđte za deteMnogima od nas je ovo omiljena rečenica. Većina rent-a-car agencija daje odredjene pogodnosti, odnosno „propratni materijal“ gratis. Prilikom online rezervacije rent a car vozila, treba obratiti pažnju na eventualne pogodnosti koje se mogu dobiti od strane agencije. Pogotovo je to važno što neki korisnici ovih usluga podrazumevaju različite stvari od onih koji iznajmljuju vozila. 

Tu mogu da se nađu sledeći dodaci:

 • Dobijanje sedišta za dete
 • Dobijanje GPS navigatora
 • Zelenog kartona za države u kojima je to neophodno
 • Krovni nosač na vozilu
 • Transporter bicikala
 • Jako je bitno da proučite da li agencije imaju neke skrivene troškove, kako Vas rentiranje ne bi izašlo skuplje nego što jeste. Takođe, još jedan bitan fragment, namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca, jeste da proverite da li je agencija kod koje iznajmljujete vozilo - pet friendly.

 

Umesto zaključka, lično iskustvo


Kao korisnik rent-a-car usluga na prostoru Beograda, imala sam priliku da saradjujem sa različitim agencijama, ali bih jednu izdvojila. Naime, sa tom agencijom, sam imala najbolje iskustvo u pogledu profesionalnosti, najnižih cena koje su neuporedive sa kvalitetom vozila i usluge koju dobijate za uloženi novac. Želim vam da nadjete svog „prvaka“ u rent a car svetu, da zasluži Vaše poverenje i uživate u svim pogodnostima i što konkurentnijim cenama koje možete da ostvarite.

Pročitajte i ove tekstove


Šta sve treba znati kad je rad klima uređaja u automobilima u pitanju?


Šta sve treba znati kad je rad klima uređaja u automobilima u pitanju?
46   0
Korišćenje klima uređaja u automobilima počelo je početkom 20. veka, tačnije 1939. godine, kada je Packard, poznati američki proizvođač automobila, prvi put uveo klima uređaj kao opcionalnu opremu u svoje modele. Ova inovacija je odmah izazvala interesovanje i divljenje, iako su rani sistemi bili ogromni, robusni I skupi. Naravno danas je tehnologija klima uređaja znatno napredovala, postala pristupačnija i efikasnija. Sada svi moderni automobili već dolaze sa ugrađenim klima uređajima, a njiho

Detaljnije

Kako da produžite životni vek svog automobila


Kako da produžite životni vek svog automobila
136   0
Automobil je jedna od najskupljih stvari koje ćete kupiti u svom životu, i to je jedan od razloga zašto se nikada ne kupuju na nekoliko godina, već na neko duže vreme. Zato smo za vas pripremili nekoliko saveta kako da produžite životni vek svog automobila tako da vam što duže traje, i naravno - da ispravno radi...

Detaljnije

Zašto vlasnici vozila ne treba da sami popravljaju svoje četvorotočkaše


Zašto vlasnici vozila ne treba da sami popravljaju svoje četvorotočkaše
59   0
Neki kvarovi na vozilimaa, na prvi pogled izgledaju jednostavni i laki i mnogi vozači pomisle da mogu sami da ih saniraju. Ali, kao i u drugim oblastima živora, stvari mogu vrlo lako i nepredviđeno da krenu po zlu i da umesto kratkotrajne i lagane popravke ispadne još veća šteta.

Detaljnije